Просте запитання

Боярова
З-поміж всіх притаманних сполучень,
знак присутності по вертикалі.
Горизонт не рахує розлучень,
що у сонця із небом в фіналі.


Попереднє питання у списку
не шукає для себе місцини.
Ще в надії вдягнути підвіску,
на буквально останні хвилини.

Та відразу ж помітним звучанням,
виникає питання зустрічно.
Та руйнація планів кохання,
промилькає немов блискавично!

Скільки ж треба чекати ту зірку,
що світитиме без підзарядки.
І навіщо зривати ту квітку,
Коли ще не посаджені грядки.