А ми життя неначе книгу ту горта м

Наташенька Кузнецова
А ми життя неначе книгу ту гортаєм,
Листаючи сторінки день за днем.
І кожен все по-різному читає,
І в своїй книзі має особливу суть.

Свою сторіночку по-своєму трактуєм,
Бо бачимо по-різному її.
Перегортаючи сторінки не жалкуєм,
Прочитане назад не повернуть.

І на кожній сторінці в нас нова історія,
Ми можем самі її дописать.
У когось біда, а у когось love story.
Ми пишем по-своєму - в цьому вся суть.

(с) Наталія Кузнєцова