Малюнок

Просто Лолита
Намалюю тебе яскравими фарбами.
Таку, як бачу в своїй голові.
Вогнисто-червоними барвами
Губи. Й смарагдові очей вогні.
Золотистим волосся змалюю ,
Що спадає на ніжний стан.
Трохи з кольором почаклую,
Ніжну шкіру твою передам.
Легким дотиком пензля плечі
Й лебедину шийку твою.
Намалюю тебе, до речі,
Таку горду, та все ж мою.