Признание в любви на армянском языке русскими букв

Арман Огмрцян
Сирум эм кез им Сирелис,
Ду луйснес им кянкис.
Еразел эм вор кез гтнем,
У вор гтнем кез ч тохнем.

Сиро тжампан канчум э индз,
Арандз ко сер чи лини вочинч.
Узум эм вор индз мот линес,
Пататвес индз hампюрес,
Ев асес, вор конем ес.

Ев наелов ко ачкерин,
Ес hасканам, вор сернес им!!!