Вiтер жене хмари

Кирилл Пашков
Видимо учительница(2 класс) любит поезию. С завидной регулярностью получаем подобные задания. Придумать стих, рифмы: хмара, небо.

Вітер жене хмари
Перекотинебо.
Хто мені підкаже
В чому є потреба?

Коли на одинці,-
Є потреба в ласці.
В волі у синиці,
У дитини в казці.

Маяться примари
В сумраці Ереба.
Вітер жене хмари
Перекотинебо.