Моi побажання в Новому вам роцi

Валентина Коц
Мої побажання в Новому вам році,
Хай буде натхнення на вашому боці.
Натхнення на радість, на щастя та справи,
Які принесуть Богу Вічному славу!

Хай світло у ваших серцях не згасає,
А віра на краще постійно зростає.
Добра вам бажаю багато-багато,
Хай Бог вас потішить в цей день і в це свято!