Матус

Анрейченко Женя
Тихе місце, тиха хата,
Тихо в нашім закуточку.
На толоці сплять ягнята,
Стоять верби над місточком.
Сонце грає із землицей,
Пестить з краю і до краю.
Вишні, яблука, суниці.
Чом не рай в зеленім гаю?
А по гребельці дівчата,
Йдуть, та пісеньку співають.
Зо двору дбайлива мати
В дім малечу зазивають.
А роки летять невпинно,
Вже й матуся посивіли.
Рідні руки, добре серце,
Нами жили і раділи.
Заспівають колискову,
Аж закрається серденько.
Я вклоняюсь Вам у ноги
Моя рідна сива ненька.