Бiлка

Любовь Немич
Катя в парк пішла гуляти,
Люблять там гулять малята,
Бо там білок ціле море,
Тільки білкам бува горе,
Коли в них, їм не на втіху,
Забира ворон горіхи.
Шкода білок, бо голодні.
Пригощу я їх сьогодні
Щедро жменею горішків.
Порадіє хай хоч трішки!
Білка рада, аж скака,
Мов танцює гопака!