Молитва

Анрейченко Женя
Боже мій подаруй рідним щастя
І бажання неси кожен день.
Подаруй їм усім добрий настрій
Подаруй їм хороших пісень.
Щоб любові у кожній хвилині
Та кохання у кожному дні.
Кожній душенькі, кожній людині
На цій рідній та гарній землі!
Подаруй їхнім діткам маленьким
Тепло й ніжність від батьківських рук.
Хай завжди їм всміхається ненька
І не сходить хай посмішка з губ.
Щоб від щастя бриніло серденько
І навколо лунали пісні.
Подаруй радість їхнім маленьким
Хай живе вона в кожному дні!
Боже милий великий єдиний
Дякую Тобі за новий день.
Ти даруєш нам радість і сили
Щоб співали ми гарних пісень.
Ти даруєш любов щохвилини
Світло й щастя у кожному дні.
Кожній душенці, кожній людині.
На великій прекрасній землі.