Маленьк й

Анрейченко Женя
Прокидайтесь оченята.
Моє серце, моє  диво.
Моє щастя, моє свято,
Моя радість, моя сила.
Заспіває тобі пташка,
З співом сяде на віконце,
Діловито йде мурашка,
Твої щічки пестить  сонце.
А маленькі рученята
Собі грають у пісочку.
І радіє мама й тато
За свою маленьку дочку.
Прокидайтесь оченята.
Моє серце, моє диво.
Моє  щастя, моє свято,
Моя радість, моя сила.