Якщо житт вий спокiй зник...

Геннадий Сивак
Біда, якщо життєвий  спокій зник,
На серці щем й душа страждає,
Обставин неприємних тиск,
Підводить так, що виходу немає…

Але завжди, повірте вихід є,
Надійде своєчасно допомога,
Звернутися молитвою до Бога,
Й всміхнеться сонце у вікно твоє…

Рятують  рід людський  надії,
Від  важких дум, таке життя…
Надійде  час,  здійсняться мрії,
Надійдуть кращі  відчуття...


Крокуємо у  Майбуття…


Автор  Геннадій  Сівак
1 листопада  2016 року.