Радость всем скорбящим

Воля Божия
Из цикла:Стихи о молитвах(см одноимённый раздел)
Вступление: 14 октября - праздник Покрова Пресвятой Богородицы



Царица моя Преблагая,
Надежда моя,Богородица,
всем сирым - приятельница,
всем путникам - защита тёплая,

Ты - радость скорбящим,
обидимым - надёжный покров.
Ты видишь мою беду и знаешь мою скорбь,
помоги мне слабому,будь Спасением,
и пошли мне хлеб как страннику в окормление.

Ты видишь мою обиду,
от оков её разреши.
Чтоб во благо моё это было,
Свою Волю, молю, прояви.

На Тебя, Всецарица Благая,
лишь одну я во всём уповаю,
нет другой мне Защиты и Крова
и спаси мя, укрыв омофором*.

______________________

от автора:

* омофор - головное покрывало



По прочтении молитвы "Царице моя Преблагая"

Царице моя преблагая, надеждо моя Богородице, приятелище сирых и странных предстaтельнице, скорбящих рaдосте, обидимых покровительнице! Зриши мою беду, зриши мою скорбь, помози ми яко немощну, окорми мя яко стрaнна. Обиду мою веси, разреши ту, яко волиши: яко не имам иныя помощи разве Тебе, ни иныя предстaтельницы, ни благия утешительницы, токмо Тебе, о Богомaти, яко да сохраниши мя и покрыеши во веки веков. Аминь.

Прекрасное песнопение этой молитвы