Дисфония красноречия...

Светлана Самедова
                У красноречия
                Дисфония
                На фоне
                Красноречивого молчания.
                ........................
                "Cum yacent clamant"
                Когда молчат,кричат=
                Красноречивое молчание.
                (Цицерон)