Сонцe освiтило...

Белякова Светлана Николаевна
Сонце освітило
прожиті дні,
посріблило локони мої.
Перед очима прокрутило
кінострічку років,
радість їх не заглушив
дзвін обачливих монет.
Відмінно, що ми втілені в
людському тілі і
стільки можливостей маємо.
Використати цей Дар нам потрібно,
адже це Божа нагорода.