Монисто

Константин Кебич
Намисто

М.Б.

Ніч прийшла. Стоїм з тобою вдвох
Ніби біля зоряної брами.
Соловейко в гаї тьох да тьох,
Споріднився він душею з нами.

Я кохаю віддано тебе,
Ніжність плеч твоїх в моїх долонях.
В небі місяць у човні гребе,
Вітерцем мрійливим світ холоне.

Може, так було давно колись,
Перед нами літ далеких з триста.
Я до тебе тихо прихиливсь,
Сяє на тобі зірок намисто.

Десь горять яскраві ліхтарі,
Бризже в простір електричне світло,
А для нас - лиш зорі угорі
Сяють, і співа від них повітря.

Всі перлини зір переберу
У твоїм намисті я казковім,
І нехай у досвітню пору
Ми с тобой зустрінемося знову.

21.5.2016, 7.37