Небо

Наталия Ржепецкая
Для когось небо має синій колір,
А зорі можна бачити вночі.
І тиха пісня вітру з моря
Приходить тільки тричі у житті.

Для когось місяць має бути жовтим
І посміхатися із темного буття.
Тумани? То приносять лише втому,
Бо важко бачити, який обрати шлях.

Для когось вічність дуже дивне слово,
Що має запах квітів восени.
А я напишу свою пісню кольором
Твоїх очей у саму світлу ніч.

І пісня буде про кохані гори
Такі пухнасті, рідні та м’які,
А місяць з зорями живуть у тебе вдома
На стелі нашої кімнати у вісні.