Басня Последнее китайское предупреждение

Светлая Две Тысячи 10
Басня Пра апошняе кітайскае папярэджанне
...за днём нясецца дзень, за тэмай- тэма... не застаецца часу ўцяміць мне: куды, навошта , кім, каму кладзецца ў кішэню?
Чаму мае ? Жыццё, надзеі, грошы...
Такі вось смехуцень наскрозь вакол! Адно мо толькі вочы па манетцы. І хоць хавайся ў сумётах ці капцы, пытанне вырашаць прыдзЕцца.
Сабе апошняе раблю я папярэджанне ... Авось , калі іх і агледжу )))