Так швидко втрати час летить

Рэйнни
І знову рік...Так швидко втрати час летить,
Неначе тільки вчора ти ще співав.
Тепер - лише свіча горить,
Злетів у вись, пропав..

І знову рік...Відходять у високу далечінь
Всі ті, кого бракує нам тепер і досі.
Низький тобі за все уклін,
Ти - життя досвід..

І знову рік...Хвилюємося дуже знов
За тих, кому сьогодні буде важко,
Їм подаруй свою любов,
Бо в тобі - щастя..

І знову рік...Безмежне і невпинне каяття
Усіх часів, коли близьких втрачаємо.
У долі кожної немає вороття,
Але ми - пам"ятаємо...

02022017r*