Слабости

Анатолий Загравенко
Слабини

(Сонет)

Що головне людині у житті?
Що в світі найдорожче й наймиліше?
Звичайно, щоб не бути взаперті,
здоров’я також мати найміцніше.

На Господом наділенім путі
що більше всього ту людину тішить?.
Кохання, друзі щирі, золоті,
повага інших, влада непогрішна.

Проте самій небоязко грішити
та часом так, що важить на тюрму,
до одуріння оковиту пити,
коптіти в тютюновому диму.

Всі знають, що не слід таке робити,
та споконвіку роблять. А чому?




–––––––––

© Анатолій Загравенко.