Кузьма, 2 роки

Даша-Дарья Давыдова
Тебе нема вже 2 роки…ти не уявляєш, як це важко…не уявляєш, як нам без тебе..
Без твоїх балачок, без твоїх концертів..без твоєї підтримки…

Взагалі Лютий вже вкотре доводить, що він Лютий. Він забирає у нас найдорожчих людей..
…і твоя смерть…така безглузда…

Як зараз пам’ятаю…ранок, все як завжди, читаю новини..і тут..безглузда стрічка-повідомлення про смерть...Я не повірила. Подумала жовта преса.  Ще й якийсь молоковоз…Дідько…молоковоз! Що за дурня? Чому саме той день?? Чому саме ця траса?? Чому взагалі ти там опинився???...
Чому двоє пасажирів отримали травми, водій молоковоза взагалі не потребував мед.допомоги, а ти помер???!
Чому стільки збігів?? Чому у кліпі "Руїна" той самий молоковоз? Чому у своєму останньому інтерв'ю ти сказав, що можеш не дожити до випуску програми? Чому врешті решт ти писав, і співав: "А зараз вже кінець траси. Машину у гараж, квасить. А зараз вже кінець фільму... "
Безліч питань..на які ми вже не отримаємо відповіді…

Залишилась лише пам’ять..пісні..концерти...інтерв'ю...чимало спогадів..які час від часу дуже рвуть душу…дуже..
Кузьма, нам так не вистачає тебе…якби ти тільки знав...