Вeсна почала дихати тeплом...

Белякова Светлана Николаевна
Весна почала дихати теплом.
Радіє їй усе живе.
Як ми залежні від неї,
уся - повінь світова.
З року в рік,
повторюючи диво,
Природа оживає нізвідки.
Як в ній все розумно,
не поступайте з нею бездумно.