Чому мeнe стало нe можливо обдурити?

Белякова Светлана Николаевна
Чому мене стало
не можливо обдурити?
Наївність, довірливість,
як канули в літа.
І ті, хто це намагається
зробити, мені" ріжуть вухо"
своєю простотою.
Адже, ти мене не знаєш,
навіщо своєю брехнею
маєш, навіщо себе розумнішим
від інших рахуєш.
Нервуєш усіх
навколо себе і
брехнею катуєш.
Ти краще людям не бреши,
про хороше думай,
говори і вір,
цим і відкриєш
у своє щастя двері.