Сумуeмо за вeсняним тeплом...

Белякова Светлана Николаевна
Сумуємо  за весняним теплом.
Навесні повітря пахне інакше,
неначе крила дає на удачу.
Перегортаємо прожиті дні - сторінки,
весна вселяє в них мрії-зірниці.
Весна грає з нами грайливо,
Душа у відповідь їй співає нестримно.
Навесні на Душі туги менше,
тому і ногам нашим легше.
Почуваємо себе на підйомі,
ніби гори зрушити готові.
Природа прокидається з нульовим зусиллям,
сміючись над нашим  безсиллям.