Синьоока!

Марина Якимец
Місяченьку, ясний друже,
Всю стежину освіти.
Щоб я зміг, без перешкоди,
До коханої дойти.
Для мене, яскраві квіти
Розцвітуть тоді навкруг.
Якщо, милую зустріти
Допоможеш, вірний друг.
Як побачиш синьооку,
Знай; кохана це моя.
То ж без неї,снів лишився,
Бо її кохаю я.