Але ж... на украинском...

Анатолий Гудзенко
Так буде не завжди... Життя без меж...
Не завжди буде тільки в спину вітер
Колись зустрінем і дощі... Але ж...
Так буде не завжди на цьому світі

Не завжди буде фора нас вести
Тільки ж куди самим від себе дітись
Тим паче що так буде не завжди
Буває що і суїцідний підпис
Несе ковток цілющої води
Щоб тільки тільки спрагу перебити
І далі йти... Але ж...
Так буде не завжди...

І вічність як і ми не відвітріє
Бо як і ми вона не знає меж
І не роздмухають її пожугхлі мрії
І ми не раз ще будем тут... Але ж...

Так буде не завжди бо що ми сієм
Такі прийдем і пожинать плоди
Бо в земній долі кожної людини
І навіть на тризубі України
Написано... Так буде не завжди...