так бува

Иван Малеев 2
Вчора ми пішли в кіно
Я, мій друг,моя дівчина
не цікава там була
і сумна якась картина.

Мимоволі Я заснув
скільки спав не знаю
а проснувся і таку
картину споглядаю...

Моя дівчина і друг
цілуються обнявшись
ЯК ЖЕ МОЖНА оце так
мене не спитавшись?

Ти пробач мені мій друже
що ми не спитались
дуже в роті пересохло
от ми й цілувались.