Как Мумзики в Мове

Александр Витальевич Прохоров
«Но я вас заклинаю и прошу: не отказывайтесь от русского языка, от своего родного», — призвал президент...нет, не Украины, а Белоруссии Александр Лукашенко во время встречи с представителями СМИ в пятницу, 3 февраля 2017г.




Загнанной
Кляче
Евроселян
Триполья
(Разгуляй Поле!)
потрібна
для
Щастя
хотя бы
Одна…
Нова
Пiдкова…


Для
Щастя
Нова
Пiдкова?
Нехай будет
Їй
З..
Канадским
Кленовим листом
стилізований новояз -
українська
державна
мова

Нехай москалі знають всі -
«Україна - понад
усе!»

А то українська молодь зараз вся в
раскорячку
Переживает  настоящую
качку…

Російська мова домінує в
побуті,
ЗМІ,
Інтернеті,
в особистому
спілкуванні -
В личном
Общении...


У розділах Гугл
"Що таке"
"Навіщо"
"Чому"
"Як"
немає жодного (!) запиту на українській мові…

Письмова мова - на
найнижчому рівні
(немає
системного
освіти!)

Більшість учнів..
Не
усваивают  украинский язик…
…засвоюють українську мову.
Він для них залишається
чужий!
На мове говорять тільки на
побутовому рівні.
Молодь не прагне вивчати
письмова мова.

Немає мотивації.

Молодь орієнтована на від'їзд за кордон для
Роботи
обслугою…
Скорее,..
Швидше, їм потрібні
польський, чеський, словацький та
італійський мовою…

«Хорошо, что с чужим языком ты знаком, но
Не будь во вражде
Со своим языком»…

Забудь свій рід і ти - ніхто!
Дед Пихто и
Бабка Тарахто…

«Ще не вмерла України і слава, і воля.
Ще нам, браття українці, усміхнеться доля…»

Вспомним…
Згадаймо вірші Велимира Хлєбнікова з
 "Аліси в країні
чудес ":

«Воркалось, хливкие шорки
Пырялись по нове.
И грюкотали зелюки,
Как мумзики в мове.»

Панове!
Русским
Мумзики в
Мове
Разве
Внове?