жiнка тендер

Надежда Шершун
граціозна як лебідь
струнка як лань
очі як намистинки
губи бантиком
сотні зітхань
сльози як бісеринки
всіх так і вабить жіноча краса
ціла ода досконалості
очі-мигдалини чорна коса
слава жіночій зухвалості
класики лірики динаміки статики
цілі покоління петрарок
леліють любовей своїх на вустах
сторінками сотень ремарок
втомлена зморена відчаєм зла
очі опущені погляд в зажурі
це все та ж жінка
тільки перевертень
вовк не в овечій шкурі
просто не пише ніхто і ніде
правди тієї довічно
часом так вяне жіноча краса
холерично
мелонхолічно
часом поглянеш суспільний устав
не врахувавши гендер
всі парадокси порахував
жінку зігравши в тендер