Своя земля

Надежда Мартынова Данчак
        СВОЯ ЗЕМЛЯ

Чи є у світі щось миліше,
Чим рідний КРАЙ, своя Земля,
І чисті води, пісні солов*я.
Душею прикипів до рідної Землі,
Де вся твоя сім*я, діди, бабусі,
Це все твоє рідне і близьке,
Чужого нам не треба, хай тільки все своє…
Радіють діти, онуки  бігали свої,
І раді були всі  на батьківській землі,
Що соловей співає,гудуть джмелі,
І сонце  сяє, теплом всіх зігріває –
Це РАЙ на рідній матінці Землі.