Я скучаю

Николай Иванович Мельник
Я скучаю за осіннім дощем,
По  карпатському жовтому листі,
Хочу бігти по лісі з   плащем,
Де звисають смерекові кисті,
 .....
приспів.:
Я так мрію повернутися туди,
Де не раз від душі спочивали,
Напитися Нафтусі води
Пройтись по місцям де бували
 .....
Назбирати там сухих старих  дров,
На  кострі шашлики зготувати,
Під смерекою  де щільний кров,
На пеньку смачний стіл влаштувати.
 .....
Обіймати там  любиму свою,
Веселитися і жартувати,
Опинитись  в лісному раю,
Обід свій під дощ смакувати.
.....
Моя пісня