Ж НКА

Надежда Устинова
Жіноча доля – це не квітка в полі,
Жіноча доля – це безмежний шлях…
Є в кожній жінці – чоловіча воля,
Дівоча ніжність і дитячий страх.

Краса жіноча – це таємна зброя.
Краса жіноча в посмішці очей.
Жінка чарує поглядом і словом,
Шалена мить у захваті ночей.

Жінка – це спалах багатьох емоцій.
Жінка – це мудрість цілих поколінь.
Себе знаходить жінка в материнстві,
І це ії найголовніша ціль…