В любви купались двое...

Вера Вапняр
Які  духмяні  літні  ночі !
Ніжно пахнуть любистком і травою…
Як заворожено дивляться в очі
Безтями  закохані… такі загадкові!
Світиться  зоряне  небо в  їхніх очах!
Палкі  поцілунки єднають в одне…
А вітер колише трави над ними в ночах!
В коханні купаються двоє - воно вогняне!
Кохання – це  найкраще, що є у світі!
Почуття, ради  якого  варто  жити!
У закоханих діамантами світились очі…
Купались в коханні двоє…чарівної ночі…
     (на украинском языке).                (Фото из интернета)
  2014г.