Справжнiй романтик! ЖАРТ

Валентина Козачук
У садочку обіймались до самої ночі,
Зацікавлено дивились їм зорі у очі...

Цілував Богдан Галинку у губоньки-бантик,
І про зорі говорив, бо такий романтик!

- Бачиш, Галю, он зоря най-най-яскравіша?-
То, насправді, Галю, - я! Ще вона - найбільша.

А ота маленька, що  тихенько сяє -
То це ти, Галинко! - Богдан аж співає...


 - О-о, дивись : маленька, а на ній велика -
Що то, Галю, за зірки? -  хитро  хлопець зиркав.

Зашарілась дівчина, наче справжня леді...
- Що? - Не знаєш? - каже Богдан, - Це ж я на мопеді!