Ший мотт

Алаудин Эсмурзиев 2
       


Сардам хинабац из - ловца;
- "Хьал ма кхулва йоацар яхь!"
Из хьалкхийча а хула довнца,
Ма1а вар - п1ати, кхал яр - ляхь..

Аьттув лийха бац вей Даьша,
"Й1айха маькх я1 атта дац!"
Наьха баг вей хьежандаьра,
Вей мотт бувца вейна хац.

Валий г1алийх, валий хьунаг1а...
Г1алг1а, Эрси, Ч1абарло...
Ший мотт бувцаш воаца къонах
Эсал вольга кхетадо.


14.05.10.