Як Гiмн звучить...

Андрей Бабич Днепр
Як Гімн звучить, тобі  – облом 
До серця руку прикладати.
Ти тільки й вмієш – розкрадати...
Де зриш мене, - своїм рабом!
Країна в злиднях. А ти – ні.
В е-декларації – свиня ти!..
Навчися, краще, розмовляти!
Тільки, - не мовою брехні...