Школьный выпускной

Наталия Русакова-Редько
Прийшло це свято стрімко , мов на крилах,
Сімнадцять пролетіло зим і літ.
Маленька доню , я й не зрозуміла
Як ти ступила у дорослий світ.

Ще ніби вчора , довгими ночами,
Плачі ,пелюшки , іграшки , казки
А вже сьогодні вище тата й мами
Дівчата – кралі й хлопці – козаки.

Й не знаеш навіть , плакать чи радіти ,
Нема в дитинство ніжне вороття
І наші юні самостійні діти
Уже готові випурхнуть в життя.

Хай цей політ освятить щиро доля,
Торує шлях у правду ,у блакить,
У добрі вчинки ваша добра воля
Вам – сподіватись , вірити , любить…

Несіть завжди в душі промінчик краю
Що народив вас , випестив , зростив
Я вам з любов*ю згадувать бажаю
Буринську школу, рідних вчителів.

Летіть , пташки, незвідані орбіти
Для вас , веселих, ваш прийдешній світ!
Ми – то коріння, ви ж – весняні віти
Нехай рясний вас уквітчає цвіт!