***

Квеста Кравец
Невозможно обмануть женщину, которая хоть раз, однажды была любима.
Можно убедительно театрально выглядеть, можно всё делать, как в лучших фильмах Голливуда. Спасибо, очень приятно. Но однажды Вы поймёте, что бессильны. Не злитесь.

It is impossibly to deceive a woman if she was relly loved once. You can look convincing and theatrical, do everything like in the best Hollywood`s movies. Thank`s, very nice.But you will understand soon that you are powerless. Don`t be angry.