Разлука лишь утверждает любовь!

Сотова Елена
  ЗУСТРІЧ

- Скільки ж ти пройшов!
- Так... Пройшов...
- Чи любов знайшов?
- Так! Знайшов!
- Де любов знайшов,
  у "чужих" Краях?
  Ти ж МЕНІ писав:
" Ластівко моя!..."
  Розкажи мені:
  любиш ти, чи ні?!...
  Хто ж для тебе я?...
- Ти – ЛЮБОВ моя!

- Стільки я пройшов...
- Ти пройшов!
- І любов знайшов!
- Де знайшов?...
- Як до тебе йшов,
  у "твоїх" Краях...
  Коли СУМУВАВ,
  Ластівко моя!
  Розкажи мені:
  любиш ти, чи ні?!...

  І в очах сія:
 "Назавжди ТВОЯ!"

Автор: Елена Сотова

( Serafima, 25.01. 2017г. )