Я поселюсь у тво х снах

Наташенька Кузнецова
Я поселюсь у твоїх снах
І снитимусь ночами.
Я буду жити в них щодня,
Не буде місця смутку і печалі.

Я буду квіткою в том сні,
А може буду сонцем.
Важливо посміхнешся ти мені,
Радітимеш промінчику в долонці.

Мене не проженеш зі сну,
Залишусь там навіки.
Там буду вічно молода,
Там буду я щаслива.

(с) Наталія Кузнєцова