Зимова нiч

Оксана Майданська
               
В далекі лісові масиви,
Дорога дальня повела.
Під саму більшу - гору УКРАЇНИ,
В спортивну базу ЗАРОСЛЯК.


А місяць он не мов пливе по морю,
Та небо хмарами й сніжинками згущає.
Ті хвилі темні в небі вітром розвіває,
І світло висоти в нічній імлі - освітлює.
             24.02.2014р - 2017рік