Напиши мен листа

Ярость Внутри
Напиши мені листа.
Обіцяю, не читати.
Лиш скажи, що я ще та..
Мені так охоче знати.

Напиши про настрій свій,
Що набридло сумувати..
Надішли мені, мерщій!
Я не буду відкривати.

Напиши про осінь, даль,
Чи лягаєш пізно спати.
Вийде з мене вся печаль -
Я не буду його рвати.

Напиши мені про те,
Що скопилося з роками.
Я відчую в ньому все,
Доторкнувшись лиш руками.

Ти пиши мені, прошу..
В бурю, лихо та морози.
Лист той в серці залишу,
Стримуючи в собі сльози.