МОI ПУТА

Анатолий Павленко
МОЇ  ПУТА


В  непутьовій
Моїй  долі
Все  це  сталось
Мимо  волі.

На  мені
Дівчисько  миле
Погляд  свій
Призупинило.

Чи  дівча 
Таке  вродливе,
Чи  то  погляд
Особливий...

Лиш  в  мій  бік
Вона  всміхнулась –
Моє  серденько
Здригнулось...

Очі  милі –
Мої  пута,
Бо  не  в  силі
Їх  забути.