Очей блакить

Наташенька Кузнецова
А в погляді її щось чарівне,
Що заворожує і манить.
Приваблюють..
Та знаєш що обмануть,
Ті очі.. що небесно голубі.
Вони ночами будуть снитись
І в пам'ять закарбуються тобі.
Без них не зможеш довго жити..
Тобі захочеться залишитись на вік, щоб тільки бачити її очей блакить.

(с) Наталія Кузнєцова