Не можу усидiти

Евгений Рослик
Я не можу усидіти,
Якусь користь не зробити.
Дайте мені молоток
І зубило, чи станок.

Зараз я усе зроблю.
Хто б-то знав як я люблю
Щось корисне майстровати.
Мені щастя з того мати.

Чи стілець, або чи шафу,
Чи то виперу рубаху.
Стане світло і тепло.
Та зробилося добро.