Як можна не помiтити вiйну?

Оксана Сергиенко
"У нас немає війни, у нас АТО" ©


Як можна не помітити війну,
Коли вона уже в твоїй господі?
Заграва небо спалює на Сході,
І забирає жах уламки сну?

Найкращі полягли в снігах і травах.
Нескорені, сміливі, молоді.
І скільки ще загине на заставах?
Хто сльози втре удовам їх в біді?

Коли народ мовчить у тихій згоді,
Коли своїх героїв продає,
Кермо до рук бере підступний злодій
І на клейноди батьківські плює.



*фото з AZOV Gallery