Любовный треугольник

Андрей Марьинских
У Мани сани,
У Сани мани,
Поманит Маня
На сани Саню.
Не манит Саню
На сани к Мане,
За мани Саня
Поманит Феню.
Но мани Сани
До фени Фене,
И манит Феню
На сани к Мане.
А Маня Феню
По фене к маме.