Христос хрестився!!!

Оксана Майданська
Богоявлення Господнє,               
Різдвяні Свята вже пройшли,
Свята водичка на столі,
Що завершає усі свята у ці дні.


А Йорданськая  вода,
Це є Хрещення Христа.
Це любов є від Ісуса.
Це є сила для життя.

            В РІЦІ ЙОРДАНІ!!!             
               
    Давня фотографія  смт. Ворохта      19.01.2017р.

Найбільший кам’яний залізничний міст знаходиться у смт. Ворохта, побудований в 1895 р. При довжині 130 м проліт становить 65 м. Це є один з найбільших чотирьох в селищі кам’яних мостів.