Твоя нiжнiсть

Надежда Троян
Хочу ніжності, ласки, тепла
І гарячих твоіх поцілунків.
Через мріі до тебе я йшла,
Твоя ніжність найкраща з дарунків.

Мені хочеться світ обійнять,
Коли в очі твоі я дивлюся...
Білим птахом по небу літать,
Я для тебе всьому научуся!

Обніми ти мене, обніми,
Пригорни дуже міцно до себе.
Віджени з серця подих зими,
Прилечу я на крилах до тебе!