***

Наташенька Кузнецова
Розвіє туман чари
І час все залікує.
Тебе я більше не побачу...
Не почую...
Твій образ по Землі розсіє.
А чим в душі я порожнечу
Цю закрию?
Чому так сталось
Я не розумію.
Так хочу все змінити.
А чи я зумію?