Малюю...

Олеся Райська
 …І таїна завмерла – невичерпно
як подих, що зостався невідчутним
а я, наївна… прислухаюсь вперто
але вже все…останній… біль та смуток.
так чого ж біль… його мені  - завада
то має бути радість – я чекала
але не йде – підступна тая зрада
все нанівець… а я того не знала
і так буває ? в підсумку фізично
лише та втома, що занурює  у пащу
спустошення, але ж це нелогічно
та неприйнятне… а якщо побачу
 не зором, а дзеркальністю  ламенту
те все, що  змалювала, ні – створила
 себе відкоркувала аж до щенту
 і ось тепер збезкровлена…  безсила
сама себе впевняю – рефлексії
спочинь – та все минеться  - ось побачиш
 минеться … і не спогаду? - марнію...
 забути? ні - скоріш померти радше.

а серце б”ється, б”ється без упину…
нарешті я закінчила картину…